В ДТП загинуло троє мешканців Тячівщини, серед яких дитина

24 серпня, близько 4:00 ранку, працівники поліції отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Ганичі на Тячівщині.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

На місці події слідчо-оперативна група встановила попередні обставини автомобільної аварії. Як з’ясували працівники поліції, рухаючись по вулиці Народній, 25-річний водій автомобіля  «Volkswagen Passat», місцевий житель, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок цього автомобіль зіткнувся з деревом та перекинувся на дах, повідомляє Тячівський районний відділ поліції.

Окрім водія, у салоні автомобіля перебувало ще троє пасажирів: 7-річний хлопчик та двоє 17-річних дівчат, теж мешканців села Ганичі. Від отриманих травм водій автомобіля, 7-річна дитина та одна з дівчат загинули на місці події.

За даним фактом слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб).

Закарпатпост