На Донеччині загинула боєць 24 ОМБр Ольга Симонова (Сімба), яка відмовилася від російського громадянства та воювала за Україну

Про загибель Ольги повідомляють військові кореспонденти та колеги Симонової по службі. За даними журналістів, жінка підірвалася на вибуховому пристрої, виконуючи бойове завдання у районі міста Соледар Донецької області.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

2017 року вона стала першим контрактником ЗСУ — іноземкою, яка отримала паспорт громадянки України під час служби у Збройних силах.

“Чому приїхала? Якщо ти знаєш правду, якщо ця тема тебе чіпляє, ти не можеш інакше. Адже допомагати звідти – майже нереально і дуже небезпечно. Сенсу від того, що тебе рано чи пізно посадять, ніякого. А просто сидіти і вдавати, що це все тебе не стосується — якось неправильно… Близькі знали, що я їду, але не знали, чому, чи надовго, а потім спілкування припинилося, коли мене один із близьких запитав: “Ти більше не повернешся?” Ні” . Тепер я ні з ким у Росії не спілкуюсь”, – розповідала Ольга в інтерв’ю українським ЗМІ.

Вічна пам’ять сміливою військовослужбовцем, яка не захотіла жити в державі брехні та перейшла на бік правди. Герої не вмирають!

📷 Цензорнет

ЗакарпатПост