Cьогодні в Ужгороді відбудеться благодійний аукціон на закупівлю реабілітаційного обладнання для наших захисників

Всі зібрані кошти з благодійних внесків та проданих на аукціоні лотів йдуть на закупівлю реабілітаційного обладнання для наших захисників. Обладнання буде передано КНП обласному клінічному центру нейрохірургії та неврології ЗОР.

Про це повідомляє організатор – Anna Feer, Закарпатська школа моделей «A’Star».

17 вересня відбудеться Благодійний показ мод «БЛАЖЕННА», організований ГО «Закарпатська школа моделей A’STAR» спільно з брендом вечірніх суконь DOMINISS та партнерами.

Локація: Ужгородський замок, дегустаційний зал.

Початок о 16.00.

Головний партнер заходу БЛАГОДІЙНИЙ ПОКАЗ МОД «БЛАЖЕННА» український бренд весільних та вечірніх суконь Dominiss Неймовірна краса і елегантність – саме ці слова можна сказати про вишукані випускні та вечірні сукні бренду DOMINISS. Бренд DOMINISS  щодня підтверджує свою якість у різних куточках світу, вражає авторським дизайном, різноманітністю і творчим підходом.

Сукні бренду – це високоякісні тканини, збалансовані силуети, це спосіб поринути у світ вишуканості, неймовірної краси, легкості та комфорту!

Для представниць прекрасної половини благодійного заходу, бренд підготував приємний сюрприз.

На благодійний аукціон буде виставлено два лота з вишуканими вечірніми сукнями DOMINISS. Щиро віримо в те що, переможці цих прекрасних лотів гідно оцінять достоїнство ексклюзивних суконь.

Основна мета дійства – допомога пораненим воїнам шляхом закупівлі реабілітаційного обладнання за благодійні внески та передачі його КНП “Обласному клінічному центру нейрохірургії та неврології” ЗОР. А також допомога в інтеграції релокованих з м. Харків виробництв та переселенців через залученість в життя нашого краю та кращого пізнання його історії та культури.

Захід здійснюється за підтримки Закарпатського обласного краєзнавчого музею імені Тиводара Легоцького та департаменту культури, національностей та релігій Закарпатської обласної військової адміністрації.

Закарпатпост