Волина, Калина, Редіс. Герої вдома! Вночі відбувся обмін військовополононеними

Вночі завершився обмін полоненими: ми повернули додому наших людей. Це однозначно перемога для України, для всього нашого суспільства. А головне – для 215 родин, які зможуть побачити своїх близьких у безпеці.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Герой України Євгеній Бова. Герой України Лев Пашко. Герой України Денис Прокопенко. Дмитро Козацький – знаменитий Орест, фотограф з «Азовсталі». Микола Кущ і Костянтин Нікітенко. Катерина Поліщук (Пташка), Марʼяна Мамонова, Валентина Зубко, Яна Шумовецька, Зоряна Репецька, Анастасія Черненька.

Загалом 215 героїв.

Президент Володимир Зеленський заявив, що п’ятеро командирів — захисників Маріуполя — залишатимуться в Туреччині до кінця війни.

Такими були умови обміну. Там вони перебуватимуть під особистим протекторатом президента країни та в комфортних умовах. До того ж матимуть можливість проводити особисті зустрічі.

Ми памʼятаємо про всіх наших людей і намагаємось врятувати кожного українця. У цьому вся Україна, наша сутність, цим ми відрізняємось від ворога. Ми цінуємо кожне життя! І обовʼязково зробимо все, щоб врятувати всіх, хто перебуває в російському полоні, повідомляє Закарпатська ОВА.

ЗакарпатПост