Нині Закарпаття відзначає день туризму

Про це повідомляє Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

📅Сьогодні, 27 вересня, в атріумі облдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня Туризму.

📍На заході були присутні заступник голови облдержадміністрації-заступник начальника обласної військової адміністрації Ігор Шинкарюк, перший заступник голови обласної ради Андрій Шекета, начальниця управління туризму та курортів облдержадміністрації Богдана Носа, а також представники туристичної галузі Закарпаття.

🕯Перш за все, на початку події вшанували пам’ять працівників сфери туризму, які загинули в боротьбі ворогом.

“Не зважаючи на важкі часи, туристична галузь продовжує працювати та активно допомагати країні як волонтерством так і якісним туристичним продутом”, – звернувся до присутніх Ігор Шинкарюк та урочисто вручив подяки від обласної військової адміністрації.

“Знаю всі ви й зараз робите більше, ніж можете, не обмежуючись лише туристичною галуззю, й допомагаючи військовим. Зі свого боку ми відкриті до ваших пропозицій і намагатимемося й надалі, у міру можливостей, підтримувати туристичні проєкти”, – Андрій Шекета виступив з вітальним словом й у свою чергу вручив подяки фахівцям від обласної ради.

Разом з тим, Богдана Носа, начальниця управління туризму та курортів облдержадміністрації щиро привітала всіх присутніх й відзначила подяками управління туризму та курортів (облдержадміністрації) фахівців туристичної галузі, хто долучився до волонтерства та захисту нашої Батьківщини.

ЗакарпатПост