Яку роботу пропонують та шукають в Ужгороді  

Незважаючи на те, що з початком війни деякий бізнес релокувався на Закарпаття, кількість вакансій в Ужгороді впала. Дехто переїхав сюди разом з працівниками, тож місцевим доводиться шукати роботу серед тих пропозицій, які є на ринку праці області.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Як розповідають у газеті «Робота Гроші», в Ужгороді шукають роботу переважно бухгалтери,  баристи, будівельники, вчителі, доглядальниці, водії-експедитори, няні, прибиральниці, охоронці, садівники, машиністи.

Також вчителі пропонують послуги репетиторства з математики та англійської мови.

А от роботодавцям потрібні продавці в супермаркети, сторожі, бровісти, бармени, офіціанти, кухарі, касири, столяри, банщики, піцейоли, пекарі, покоївки, посудомийниці, електрики, менеджери з продажу.

Запрошують до себе на роботу і заводи. Їм потрібні оператори на виробництво. Платити обіцяють від 15200 грн. Продавцям у магазині готові давати по 800 гривень за зміну. Пекарям – 105 грн за годину, касирам, продавцям та шурмістам по – 85.

Як кажуть у газеті «Робота Гроші», у попиті також зараз ювеліри, адміністратори у ресторани, плиточники та продавці-консультанти.

ЗакарпатПост