Помер відомий закарпатський онколог Карен Петросов

Вчора, 26 листопада, на 49 році життя помер відомий мамолог, лікар Закарпатського обласного онкодиспансеру Петросов Карен Олегович.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Карен Петросов народився в 1974 році, а в 1997 році закінчив медичний факультет УжНУ, після чого поєднав своє життя з медициною. 3 1999 року по 2003 рік працював хірургом в Ужгородській районній лікарні, про це у соцмережі повідомляє SNS Media Contrast

З липня 2003 року по 2008 рік – онкохірург в Закарпатському обласному клінічному онкологічному диспансері. З травня 2008 року по квітень 2016 року – завідувач поліклініки в Закарпатському обласному клінічному онкологічному диспансері.

З квітня 2016 року по сьогоднішній день був в.о. завідувача мамологічного відділення Закарпатського обласного клінічного онкологічного диспансеру.

Карен Олегович проводив унікальні операції на молочній залозі не тільки закарпатського масштабу, але і всеукраїнського, чим врятував сотні життів онкохворим пацієнтам.

З початком російської агресії Карен Петросов приєднався до волонтерського руху та допомагав ЗСУ, а один з синів Карена Олеговича в лавах української армії бореться з окупантом.

Приносимо щирі співчуття родині, близьким та знайомим померлого.

ЗакарпатПост