Британські ЗМІ пишуть про одержимість пуніна магією і страшними ритуалами

Експерти стверджують, що путін має окультну одержимість, яка варіюється від читання думок до ритуалів крові.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Стверджується, що параноїк і, як повідомляється, дедалі хворіший лідер, клянеться вередуванням екстрасенса, чиї «читання думок» привели світ на межу ядерного Армагедону. Про це пише британська газета The Sun

Також стверджується, що глибоко забобонний бункерний боїться прокляття шамана, ритуально приносив у жертву чорного собаку й орла і навіть купався у крові оленячих рогів, щоб посилити свій сексуальний потяг.

путін і його близьке оточення «вірять у багато магічних речей» – за словами дослідників.

І деякі з цих вірувань могли частково призвести до катастрофічного вторгнення росії в Україну.

Російський письменник Олег Кашин, який активно досліджував зв’язки путіна з окультизмом, розповів The Sun Online, як його світогляд сформувався «читаннями думок» шпигуна на ім’я Георгій Рогозін.

Рогозін був командиром КДБ, який цікавився паранормальними явищами – досліджував телепатію, парапсихологію та інші фальшиві галузі дослідження, навіть сам стверджуючи, що має «здібності».

Прозваний «Мерліном у Кремлі» або Нострадамусом у формі», він стверджував, що вміє читати думки, викликати духів і навіть передбачив майбутнє попередника путіна Бориса Єльцина.

І кажуть, що його вплив все ще впливає на путіна, хоча він і помер у 2014 році.

«Божевільні галюцинації давно померлого кремлівського екстрасенса призвели до справжньої війни та поставили світ на межу ядерної війни», — сказав Кашин The Sun Online.

«Неможливо уникнути містики, яка оточує рішення путіна та його оточення.

«Вони вірять у багато магічних речей».

Рогозін стверджував, що проник у свідомість колишнього держсекретаря США Мадлен Олбрайт.

Після того, як він ліг і впав у гіпнотичний транс, дивлячись на її фотографію, він стверджував, що виявив, що Олбрайт дуже ненавидить росію.

За його словами, Америка хотіла, щоб росія була позбавлена ​​Сибіру, ​​а США отримали доступ до її величезних запасів нафти.

Незважаючи на відсутність будь-яких фактичних підстав, протягом свого перебування на посаді путін регулярно цитував це як факт, як і Микола Патрушев, один із найближчих радників тирана.

Окрім віри в екстрасенсорні здібності Рогозіна, які сформували його світогляд, путін твердо вірить у надприродне.

Прикладом цього Кашин назвав дивний випадок «сибірського шамана» Олександра Габишева.

Габишев почав похід до москви ще в 2019 році з метою проведення ритуалів, які б «очистили» від «демонічного» духу путіна.

Незважаючи на те, що на Заході про це повідомили з невиразною потіхою, ця загроза сколихнула путіна.

Кажуть, що російський тиран боявся шамана Олександра Габишева
Кажуть, що російський тиран боявся шамана Олександра Габишева
Розвідник Георгій Рогозін заявив, що читає думки
Розвідник Георгій Рогозін заявив, що читає думкиАвторство: Wikipedia

Габишева заарештували, не встигнувши потрапити в російську столицю, і зараз він перебуває в психіатричній лікарні.

«Російські закони не забороняють шаманів, і єдина причина його арешту, я впевнений, полягає в тому, що путін вірив у ці ритуали і переживав за них», — сказав Кашин.

Експерт з росії Пол Грегорі, науковий співробітник Інституту Гувера Стенфордського університету, погоджується, що путін сприйняв Габишева серйозно, оскільки це вписується в ширшу думку багатьох росіян.

«Хоча західна громадськість може вважати пошуки вигнання шамана смішними, путін — ні», — сказав він, написавши у Washington Times.

«Високий відсоток росіян вірить у надприродне. Російські сили безпеки навіть використовують читачів думок у своїх розвідувальних операціях».

Під час холодної війни і Сполучені Штати, і КДБ почали досліджувати, як вони можуть використовувати паранормальні явища.

Програму з ентузіазмом підтримав бос Рогозіна Борис Ратников, який вважав, що росія веде паранормальну війну зі своїми ворогами.

«Майже всі люди з надприродними здібностями були під контролем КДБ», — якось сказав Ратников. 

«Ви навіть не уявляєте, яка війна мізків розгорнулася в першій половині минулого століття. Я майже не перебільшую, коли скажу, що іноді були астральні битви».

путін служив офіцером КДБ, хоча невідомо, чи мав він безпосередній контакт з його паранормальною діяльністю.

Юрій Фельштинський, провідний експерт з російської мови та критик путіна, автор книги «Підрив України: повернення російського терору та загроза Третьої світової війни », сказав, що, ймовірно, прочитання думок ввійшло в існуючі переконання путіна.

«путін вірить в інший міф, який він створив або створений для нього», — сказав він.

«Поки звіти та інформація служать меті, чому путін або Патрушев повинні відхиляти звіт експерта ФСБ, який зумів прочитати думки іноземного чиновника?

«Чи можете ви довести, що Бог є? Ні. Ви могли б довести, що Олбрайт не вважає, що Сибір не повинен належати росії? Ні.

«Я впевнений, що це стане темою для деяких книжок, написаних після війни.

«Я впевнений, що після цієї війни буде розділ про спонсоровану ФСБ містику».

Інші заяви про дивні переконання путіна походять від політолога Валерія Соловей, який сказав, що сам російський лідер також використовував шаманів для ритуальних жертвоприношень.

Серед них – чорна собака, щоб він міг пити її кров, щоб забезпечити перемогу в Україні, стверджує він.

Соловей, відомий своїми теоріями змови, також стверджував, що шамани ходили до резиденції путіна в Сочі на березі Чорного моря, щоб принести в жертву орла. 

путін також відомий як надзвичайно забобонний, як одного разу згадав відомий лідер музичного театру Ендрю Ллойд Веббер, повідомляє ВВС.

Ллойд Веббер мав взяти інтерв’ю у путіна, але йому порадили скоротити запитання, яке стосується знаменитого роману Михайла Булгакова «Майстер Маргарита». 

«[путін] читав роман, коли він повернувся до Санкт-Петербурга на початку дев’яностих, і там сталася жахлива пожежа, тому відтоді він відмовляється мати щось спільне з «Майстром Маргаритою» чи Булгаковим», — заявив прес-секретар Путіна. кажуть, що він сказав Ллойду Вебберу.

Тим часом у звітах стверджується, що путін купається в крові оленячих рогів, щоб підвищити свій сексуальний потяг і загальний стан здоров’я.

Претензії походять від «Проекту», російського журналістського видання, яке з тих пір було заборонено в країні.

Варварський стародавній ритуал, який називають «природною віагрою», нібито підвищує чоловічу потенцію, незважаючи на те, що його засуджують групи захисту тварин.

Кажуть, що його познайомив із пантовими ваннами нинішній міністр оборони росії шойгу на початку 2000-х років.

Про  дивну звичку російського лідера до кривавих ванн  вперше повідомили в 2017 році.

Оскільки війна триває, західні шпигуни бояться, що дивні погляди путіна призведуть до кровопролиття.

«Це все одно, що сидіти тут у 1942 році, намагаючись створити профіль Гітлера, який також вірив у балаган», — сказав The Daily Beast аналітик американської розвідки, який створює профіль путіна.

«Ви не можете сприймати це серйозно, але ви повинні взяти це до уваги».

ЗакрпатПост