З 22 грудня розпочинає щоденно курсувати поїзд Ужгород — Кам‘янець-Подільський

З 22 грудня розпочинає щоденно курсувати поїзд №81/140 Ужгород — Кам‘янець-Подільський.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це повідомили на Facebook-сторінці Укрзалізниці.

Поїзд відправлятиметься з Ужгорода о 16:00 і прибуватиме до Кам‘янця-Подільського о 8:46. У зворотному напрямку, з Кам‘янця-Подільського, поїзд відправлятиметься о 20:20 і прибуватиме до Ужгорода об 11:07, — йдеться у публікації.

“Поїзд вперше надасть зручне туристичне сполучення між Закарпаттям та столицею подільських фортець, і ми закликаємо не впускати можливість хоч трохи відпочити й заразом підтримати українську туристичну індустрію. Квитки вже доступні на сайті Укрзалізниці, в застосунку та чат-боті”,— коментують в Укрзалізниці.

Як стало відомо Закарпатпост, це буде змішаний київський потяг №81/140 Київ-Ужгород, до якого будуть приєднані декілька вагонів до Кам’янець-Подільського, які на станції Гречани приєднають до іншого потяга. Це причіпні вагони. Вони від початкової і до кінцевої станції їдуть в двох різних поїздах. Тому номер буде 81/82-139/140.

Поїзд слідуватиме через станції Львів, Тернопіль, Підволочиськ, Волочиськ, Гречани, Ярмолинці, Дунаївці, Балин і Кам’янець-Подільський (до нього потяг прибуватиме о 8:46).

Вартість квитків з Ужгорода до Кам’янець-Подільського становитиме: купе – 380 гривень, місце в плацкартному вагоні – 229 гривень.

ЗакарпатПост