Карпатська Січ повідомила про загибель Героїв

Допис КС оприлюднила у соцмережі

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

“Вічна пам‘ять, «братчики»!

Юрій Горовець. «Святоша». 34 роки.
Максим Михайлов. «Непийпиво». 32 роки.
Тарас Карпюк. «Тарасій». 38 років.
Богдан Лягов. «Аполлон». 19 років.”, – написали наші бійці.

Також вони додали:

“Максим Непийпиво був справжнім другом. Дуже колоритний, завжди у шароварах, вишиванці і з козацькою люлькою. Про те скільки ти вбив ворогів складатимуть легенди, як і про те скільки дівочих сердець ти розбив.
Максим їздив на Кубань ще до Майдану, організовувати протести у РФ.
Ніколи не забуду за те, як ми з тобою познайомились у 2012 році.

Тарас.
Тарас був справжнім воїном. Він бився з поліцією, ще в далекі нульові, приймав участь у антиліберальних акціях. Не дивно, що одним з перших пішов на війну у 2014 році. Під Іловайськом у близькому контакті з ворогом його поранило. Сєпар вистрілив у Тараса з відстані 15м. Промазав, попав у магазин з трасерами. Ті загорілись і почали вибухати. Довго лікувався. Після початку повномасшиабної війни пішов на фронт.

Святоша. Справжній патріот, бився з ватниками ще до того, коли це стало мецестрімом. Воював у Іловайську у 2014 боронив Маріуполь. Саме він керував нашою групою яка заходила на ворожу територію.

Четвертого «Аполона», я особисто не знав. Але сам факт, що 19-ти річний юнак пішов у тил ворога викликає захоплення.

Всі найкращі. Всі мої друзі. Усі загинули зі зброєю в руках у ворожому тилу. Усі боролись з ватою, ліваками, лгбт та іншим антиукраїнським лайном!
Шана!
Помстимося!”

Вічна пам’ять Героям! 🕯🙏 Щирі співчуття рідним і побратимам! 😥🇺🇦

ЗакарпатПост