росія панічно боїться наступу ЗСУ на Крим, уже навіть будує укріплення

Окупаційна влада півострова приступила до будівництва інженерних укріплень на випадок бойових дій. Уздовж західного узбережжя півострова зводиться оборонна лінія, що складається з траншей, окопів, протитанкових пірамід та мінних полів, повідомляють місцеві пабліки та діляться відповідними фото.

замовляй рекламу на сайті zakarpatpost.net 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

На підступах до пляжу російські війська перекрили дорогу та розмістили саморобні таблички, які попереджають про мінування території. За допомогою сервісу “Яндекс.Карти” вдалося встановити, що таблички з’явилися на вузькій перемичці між озерами Солоне (Терекли) та Конрад, поряд із котеджним селищем “Щастя біля моря”.

Розміщення загороджень у цій частині західного узбережжя Криму не випадкове. Поблизу знаходяться одразу кілька російських військових об’єктів: 40-й окремий командно-вимірювальний комплекс військ Повітряно-космічної оборони, дивізіон ППО, що діє, оснащений зенітно-ракетними системами С-300, трасовий радіолокатор “Скеля-2М”.

Крім того, у цій же частині півострова знаходяться військовий аеродром у селищі Новофедорівка та авіаремонтний завод у Євпаторії.

Схоже, що ймовірність звільнення українськими військами Криму для рашистів уже не здається фантастикою! Вони панічно бояться ЗСУ!

ЗакарпатПост