В облраді відзначили «Закарпатських Газдів»

Це громадська спілка, яка з перших днів російської війни активно допомагає українським військовим і переселенцям. Сьогодні голова обласної ради Володимир Чубірко зустрівся із волонтерами, аби подякувати за роботу та поспілкуватися про плани на найближчу перспективу.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Вітаючи гостей, Володимир Чубірко зазначив: «Волонтери – це армія небайдужих громадян, яка, насправді, є ключовою у цій війні. Із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, ви першими прийшли на допомогу. Волонтери невпинно допомагають людям, які опинилися у скрутному становищі, зігрівають своєю турботою дітей і дорослих, підтримують Воїнів. Якби не було такої підтримки, важко сказати, чи були б ми у тій ситуації, яка є сьогодні, адже волонтери забезпечують величезний фронт роботи. Роботу, яку потім впроваджує держава: допомагає із житлом, нараховує кошти тощо. Ініціативи небайдужих українців – від зустрічі на вокзалі, і до створення цілих шелтерів для проживання внутрішньо переселених громадян – це неоціненна допомога владі. Щиро дякуємо за чітку громадянську позицію, підтримку держави, сумлінну працю та непохитну віру у Перемогу України!».

Відтак спікер обласного парламенту виконав приємну місію та вручив відзнаки облради за вагомий внесок у розвиток соціальної та гуманітарної сфер області, активну громадянську позицію, ентузіазм, волонтерську діяльність із забезпечення потреб військових та внутрішньо переміщених осіб. Так, Почесною грамотою обласної ради нагороджено волонтерів Громадської спілки «Закарпатські Ґазди»: голову правління Роберта Іванчо та волонтера Геннадія Негрю. Подяки обласної ради оголошено: Бабич Мар’яні, Березовському Роману, Білану Микиті, Біркович Світлані, Веприку Андрію, Дорошенку Григорію, Іванчо Даніелі, Кострубу Михайлові, Ланьо Олександрові, Пронько Вікторії, Солтіку Олегові, Черепаня Діані, Чизмару Павлові, Шутко Робертові.

Пресслужба Закарпатської облради

ЗакарпатПост