Закарпатський кардіоцентр щороку приймає 50-60 тисяч пацієнтів

Про це сьогодні під час зустрічі голови облради Володимира Чубірка та його заступника Василя Дем’янчука з колективом комунального некомерційного підприємства «Закарпатський обласний клінічний центр кардіології та кардіохірургії» Закарпатської обласної ради повідомив головлікар закладу Роман Соскида.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

За його словами, закарпатський кардіоцентр за багатьма показниками та за наявним обладнанням є найкращим в Україні. У закладі, де працює близько 240 чоловік, щороку лікується 50-60 тисяч хворих. І це відповідає статистиці, згідно з якою близько 60% від усіх хвороб, що фіксуються в Україні, пов’язані з кардіологією. З початком війни до кардіоцентру переїхало більше половини працівників Національного інституту серцево-судинних хвороб імені Миколи Амосова НАМНУ.
У процесі діалогу лікарі запропонували створити систему преміювання працівників, які лікують найбільше пацієнтів та внесли ряд слушних пропозицій для розвитку закладу, повідомляє Закарпатська обласна рада.

ЗакарпатПост