Як танки Leopard II та Challenger II можуть змінити ситуацію на українському фронті

Домінік Ніколлс, британський військовий аналітик видав прогноз про можливе протистояння російської та західної техніки

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Ми наводимо найважливіші моменти його аналізу.

  1. Challenger II надійно захищений секретною бронею Chobham та Dorchester, яка дозволить машинам витримувати прямі влучення танків Т-72.
  2. Захід змінив свою думку про постачання важкої техніки після успіхів ЗСУ.
  3. Відносна вразливість танків проти атак БПЛА може бути зведена до нуля за рахунок бойової взаємодії з іншими підрозділами збройних сил: наприклад, з власними операторами безпілотників або протиповітряної оборони.
  4. Challenger II та Leopard II були розроблені спеціально для протидії
    танкам Т-72. В Іраку їх ефективно знищували навіть броньовики Бредлі, а США направляють в Україну вже 50 таких машин.
  5. Танки ефективно поєднують вогневу міць, захист та мобільність.
  6. Якщо Україна грамотно використовує “комбіновану зброю”, де танки, броньовики, піхота, артилерія та авіація працюють разом, то армія росії не зможе зупинити наступ.
  7. У майбутній битві ВПК Заходу і росії російська техніка приречена. Нинішня російська армія з 24 лютого минулого року мало що показала, щоб припустити, що вона буде здатна протистояти атаці західної бронетехніки та українського бойового духу.

Насамкінець аналітик навів англійську військову приказку: «Танки це як піджаки: вони потрібні не дуже часто. Але коли вони потрібні, нічого іншого не лишається».

ЗакарпатПост