В Іршаві відбувся благодійний забіг “Зігрій Героя” на підтримку 128 бригади

15 січня в зовсім незимову погоду, в Іршаві відбувся благодійний забіг “Зігрій Героя”, яку провела ГО «IR-RUN CLUB» за сприяння Іршавської міської ради. На підтримку нашого з вами майбутнього, заради тих, хто відстоює свободу нашої улюбленої країни, близько восьми десятків учасників долали дистанції 400 м та 1 км. З неприхованою радістю та завзятістю як дорослі, так і діти пробіглись центральною частиною нашого містечка. З вітальним словом до учасників звернувся і міський голова Віктор Симканинець. Потім учасники забігу були відзначені дипломами за участь.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Здається, усі обставини посприяли, щоб цей захід пройшов вдало: і тепла погода без опадів, і електроенергія, яку вимкнули на півтори години пізніше графіка, і відсутність небезпечної повітряної тривоги. Слава Богу за все це! – повідомляє Іршавська міська рада.

Іршавська міська рада та команда організаторів висловлюють щиру вдячність кожному, хто долучився до забігу: своєю активною участю та підтримкою, фото- та відеозйомкою, волонтерством та щирими донатами. Завдяки кожному з вас вдалось зібрати 40 000 грн. на підтримку ЗСУ. Усі кошти будуть спрямовані на закупівлю комплектів теплого одягу (рукавички, шапки, бафи) наших захисників із 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Адже зима ще не скінчилась, і в багатьох місцях на передовій морозно.

Величезна подяка нашим Захисникам за те, що сьогоднішній захід міг відбутись, і що ми ще на день наблизились до перемоги України в цій війні.

 За інформацією – ГО «IR-RUN CLUB»

ЗакарпатПост