42-річний закарпатець намагався обікрасти церкву


У селі Нанково Хустського району 18 січня невідомий намагався обікрасти церкву. Підозрюваного у спробі пограбування затримали, — повідомили на Facebook-сторінці Поліції Закарпатської області.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Інформацію про те, що до місцевої церкви у селі Нанково проник невідомий, який намагався викрасти цінні речі, правоохоронці отримали від старости села. “Зловмисника вчасно помітив один із працівників церкви. Порушника спіймали прямо на місці вчинення злочину”, — йдеться у повідомленні.

Поліцейські, які виїхали на місце події, встановили: 42-річний місцевий мешканець вибив скло на вхідних дверях храму та проник всередину. Чоловік одразу почав складати цінні речі до сумки. Він встиг привласнити дві книги, дев’ять хрестів, підсвічники та інше церковне майно, — повідомили у Нацполіції.

Підозрюваного затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану, у поліції відкрили кримінальне провадження. Підозрюваному може загрожувати до восьми років позбавлення волі. У справі триває слідство.

ЗакарпатПост