Пентагон готує до відправки в Україну крилатих ракетобомб GLSDB

Бен Ходжес, екс-командувач сухопутних військ США в Європі, з цього приводу заявив, що доля російських кораблів, літаків, ешелонів з БК і самого Керченського мосту «стане дуже незавидною».

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Ми розповідаємо, що з себе є ця грізна зброя:

💥Крилатий кошмар
GLSDB (Ground Launched Small Diameter Bomb, наземні бомби малого діаметра). Це високоточні автономні боєприпаси, власне авіабомба з крилами, оснащена ракетним двигуном M26.

💥Як це працює
GLSDB встановлюється на ракети, які можуть запускатися з наземних пускових установок MLRS-M270 або HIMARS, які вже є в Україні. Ракетний двигун виводить боєзаряд на задану висоту, бомба відокремлюється, випускає крила і прямує до мети.

Для точного наведення використовується глобальна система позиціонування (GPS) та інерційна система навігації.

💥Дальність польоту
У зоні поразки мети з відривом 150 км.

💥Козирі бомби
GLSDB може змінювати курс у польоті, облітати гори і навіть повертатися після відстикування назад для поразки мети (відстань до 70 км). Це робить її практично невразливою для ППО.

💥Куди зможе дістати Україна
Залежно від місця пуску в зону поразки потрапляють північ та центр Криму (легко можна добити до Джанкоя), траси на окупований півострів через Маріуполь та Мелітополь, а також прикордонні райони Росії – Білгородська та Курська області.

Не говорячи вже про бази ворога на захоплених територіях Донбасу, Херсонщини та Запорізької області.

Ця сучасна зброя здатна радикально змінити обстановку на ТВД, вражаючи об’єкти у глибокому тилу супротивника.

ЗакарпатПост