Французи передали на Хуст 70 генераторів! Чи отримають їх школи?

Допомога з Франції

В рамках співпраці між Україною та Францією до Хуста привезли 70 генераторів.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Про це повідомляє М-студіо. Через постійні відключення, альтернативних джерел електрозабезпечення край надзвичайно потребував. Встановлять генератори у комунальних закладах, а також установах освіти на Закарпатті. 70 генераторів привезли для Закарпаття партнери з Франції. Ще за минулого візиту Жан Рош та Себастьян Коен дізналися про потребу альтернативних джерел електропостачання. Загальна сума допомоги склала близько 20 тисяч євро. Про проблеми з електропостачанням французькі партнери знали, тому і вирішили допомогти Закарпаттю саме генераторами. Ці альтернативні джерела електрозабезпечення є автономними та простими у користуванні. Керівництво громади вдячне французькими колегам за підтримку, та сподівається, що така добра співпраця продовжиться і надалі. Розподілять генератори по комунальним закладам громади: лікарням, садочкам та іншим закладам освіти.

Тим часом батьки хустських школярів волають по допомогу і запевняють, що діти у класах мерзнуть і ситять у темряві через постійні відключення світла.

Цікаво, скільки з цих французьких генераторів отримають навчальні заклади Хуста!

ЗакарпатПост