Громада Сімера попрощалася з Героєм – Олександром Мулесою

1 жовтня минулого року ворог вкотре здійснив наступ на позиції ЗСУ поблизу населених пунктів Любимівка, Крещенівка, Петрівка, Херсонської області. Внаслідок артобстрілу на полі бою загинув солдат Олександр Іванович Мулеса, водій взводу матеріального забезпечення стрілецького батальйону військової частини А1556 128 ОГШБр.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

З благословіння керуючого Мукачівською єпархією Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського чин відспівування у співслужінні духовенства очолили два благочинні єпархії: Перечинського району (протоієрей Володимир Грицько) та Великоберезнянського району (протоієрей Василій Поп).

Мулеса Олександр Іванович народився в с. Сімер, Перечинського району, Закарпатської області 12 жовтня 1989 року. Навчався в Сімерській школі з 1-9 клас, далі в Туря-Реметівській школі 10-11 класи, згодом продовжив навчання в УжНУ та в університеті м. Київ. Зростав зразковим хлопчиною, добре навчався, мав багато друзів, завжди всім допомагав. Любив свою родину і пішов з життя захищаючи її. Одружений, мав 7-ми місячного сина, молоду дружину, маму, які його любили найбільше в світі! Вдома не дочекалися його рідна сестра з донечками і чоловіком.

Відспівування полеглого героя було звершено на подвір’ї рідної хати в неділю, 5 лютого року. Після відспівування Героя було віддано землі на Алеї Слави на сільському кладовищі.

Закарпатпост