Відомий бренд із Закарпаття взяв участь у благодійному аукціоні зі збору коштів для України

Чудову новину у соцмережі повідомила Мукачівська Марципанка

“9 грудня 2022 року в Італії, в Мілані стартував благодійний аукціон, метою якого є збір коштів на заявлені потреби в медичному обладнанні шпиталів Харкова, Миколаєва, Херсону. Кошти з різних куточків світу поступають і до цього часу. Український бренд шовкових хусток про історії міст України Марципанка мав за честь долучитися до аукціону. Наша хустка під назвою “Слава Україні🇺🇦” була продана за 5️⃣0️⃣0️⃣ євро та полетіла в США, в Маямі. Висловлюємо окрему подяку за співорганізацію заходу прекрасній, невтомній харків’янці Tanya Glushenko, голові благодійного клубу Rotary. А ми готуємося до майбутніх благодійного показу й аукціону в Ніцці, Монако, Спліті, Парижі та Осло. УКРАЇНА – ПОНАД УСЕ ! #разом до перемоги! #marcipanka #Ukraine”, – зазначено у дописі.

Також зазначається, що учасниками акції стали відомі українські виконавці такі як Віра Брєжнєва, вокалістка, фіналістка шоу “Холостяк” Розалі Номбре, учасники шоу “Голос країни”,  фіналістки національного відбору “Євробачення 2019 ” дует “ANNA MARIA”.

На благодійному аукціоні крім бренду “Мукачівська Марципанка”, було представлено витвори художнього та ювелірного мистецтв українських майстрів.

Варто додати, що Фонд Synk Medical Ukraine – це фонд, який займається допомогою медичним закладам, шпиталям та ДСНС України. Але кожного дня, через російську агресію кількість постраждалих серед цивільного населення та військових зростає кожну хвилину. Саме з метою збору коштів та закупівлі новітнього медичного обладнання Фонд Synk Medical Ukraine разом з Rotary Kharkiv First Capital та з партнерами заходу Event Studio 54, та ювелірною компанією UMAX, організовує благодійний захід “Unite for peace”.

І дуже приємно, що серед учасників такої знакової події були й наші мукачівці!

ЗакарпатПост