Операція “Ноєв ковчег”. Оточення путіна готує бази для втечі до Латинської Америки

“Запасні варіанти” розглядаються на випадок поразки росії, як повідомляють джерела в кремлі.

замовляй рекламу в газету Робота Гроші: 050 222 50 50, вайбер

Канал «Правда Геращенка» розповідає про найважливіші моменти:

🛟 Порятунок диктатора
Оточення путіна почало готувати план з його порятунку ще в березні 2022 року після провалу бліцкригу. Як майданчик розглядали Китай, але варіант не пройшов. Китай «занадто собі на думці і відкрито зневажає тих, хто програв». Тож акцент змістили на Південній Америці.

⭕️ Близьке коло
Вищі чиновники та друзі путіна облаштують бази у Венесуелі, а менеджери з адміністрації президента, уряду та чиновники середньої руки оформлюють посвідку на проживання у Парагваї, Еквадорі та Аргентині.

🌎 Провідник у ЛА
Курирує підготовку «запасного плацдарму» у Венесуелі Ігор Сєчін, голова «Роснафти». З Венесуелою у Москви діє пряме авіасполучення.

🏖 Притулок від переслідування
Олігархи та чиновники скуповують нерухомість на острові Маргарита з розрахунком на те, що це гарантує їхню невидачу Міжнародному суду. «Острів Маргарита – це венесуельський Куршевель», – заявило джерело.

💴 Скупка нерухомості
Вже з осені йде процес купівлі вілл, відкриття рахунків, найм адвокатів та зміцнення зв’язків із місцевими політиками.

‼️Непрямі докази
Парагвай та Аргентина з весни 2022 року полегшили умови отримання ВНЗ. Іноді досить навіть не купівлі нерухомості, а депозиту в місцевому банку на $5 000. Подати документи потрібно особисто, але отримати їх можна поштою – залишаючись у Росії. Громадянство цих країн дозволяє переміщатися світом і Шенгенською зоною без віз.

Бонзи гітлерівського рейху теж шукали притулку в Латинській Америці, як бачимо «денацифікатори» копіюють своїх ідейних предків наче мавпи.

ЗакарпатПост