Навіть у разі завдання росією ядерного удару по Україні, 89% українців продовжать воювати

Про це свідчить опитування, проведене у листопаді 2022 року комунікаційним агентством Thekuskt CNC на замовлення Мюнхенської конференції з безпеки.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

«Зважаючи на все, українці оцінюють ризик, пов’язаний зі поступкою, значно вищий за можливу ядерну ескалацію», — зазначають вражені журналісти видання Tagesspiegel.

Також слід звернути увагу на те, що:

📌 85% опитаних не вважають відхід Росії до лінії фронту на 24 лютого прийнятною підставою для припинення вогню.

📌 для переважної більшості відновлення суверенітету над усією територією України, включаючи повернення Донбасу та Криму, є обов’язковою умовою припинення вогню та переговорів.

📌 72% українців заявили про необхідність довгострокового постачання зброї із Заходу.

📌 близько двох третин опитаних переконані, що Україна ніколи не буде у безпеці поза НАТО. Явна більшість більше довіряє США та НАТО у захисті своєї країни, ніж ЄС.

📌 75% респондентів вважають, що без західних гарантій Україна ніколи не буде в безпеці від Росії.

“Вражаючі результати малюють картину суспільства, сміливого і згуртованого, що кинуло виклик російському натиску і з впевненістю дивиться в майбутнє”, – пише Tagesspiegel.

На 📷 результати відповіді на запитання «наскільки прийнятними Ви вважаєте такі умови припинення вогню між Україною та Росією»

59-а Мюнхенська конференція з безпеки (MSC) пройде з 17 по 19 лютого 2023 року.

ЗакарпатПост