У путіна з’явилося нове смішне прізвисько

Схоже, керівництво військового блоку РФ не поділяє плани «фюрера» на новий масштабний наступ в Україні та відверто насміхається з президента.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Про це пише ТСН з посиланням на телеграм-канал General SVR. Вся річ у тому, що у вихідні путін провів чергову нараду з представниками керівництва військового блоку. А напередодні цієї зустрічі президентові доповіли, як іронізують і глузують у Генштабі з відвідин людини схожої на володимира путіна (двійника президента) Устьянського лісопромислового комплексу у п’ятницю, 10 лютого. Чим розлютили справжнього путіна.

Ось що пише канал: «У Генштабі оцінили інтерес, який виявив президент до шишок та пеньків під час п’ятничної екскурсії, і вирішили, що путін планує цим озброїти російську армію для наступного масштабного наступу на позиції ЗСУ, оскільки інших озброєнь не передбачається, а самого главу держави у військовому керівництві тепер називають «шишкін».

Зазначимо, що російському диктатору не вперше вигадують прізвиська. Раніше ТСН розповідало, як китайське керівництво придумало принизливе прізвисько для путіна. У кулуарах його називають «цуценя».

фото: Associated Press

Закарпатпост