У Туреччині гравці ФК “Минай” побились з футболістами російської команди

Минайці знаходяться в одному готелі з російським Шинником. Хоча українці просили адміністрацію готелю не підселяти них до росіян. Зі свого боку адміністрація пообіцяла переселити спортсменів країни агресора на наступний день.

Передплатіть газету ПОРАДИ на своїй пошті ❤️ індекс 91145 ❤️ реклама в газеті 067 666 90 90

І звісно ж росіяни вирішили відзначити своє підселення..

Як мені повідомили, все почалося з того що один з гравців російської команди обригав туалет. Після ж, туди зайшла прибиральниця, якій на запитання “що тут сталося?”, росіянин, зухвало наказав прибрати приміщення.

Далі, один з гравців Минаю став на бік працівниці готелю, врешті, слово за слово. Однак, словами вирішити непорозуміння у футболістів не вийшло.

Бійка тривала близько 15-20 хвилин. На цю мить відомо, що персонал та майно готелю не постраждали. Поліцію викликали працівники готелю.

Згідно з відомостями джерела з «Шинника» у нападника команди Іллі Грузнова підозри на перелом ребер. Крім того, у півзахисника Дмитра Самойлова підозри на перелом пальця. Сьогодні гравці пройдуть медобстеження.

Згодом, як всі розійшлися по номерах п’яні росіяни побилися вже між собою. Працівники готелю викликали поліцію. Трьох росіян закували в кайданки🔗

У підсумку росіян виселили з готелю раніше обіцяного часу.

Це спорт, в спорті завжди були бійки. Тим більше, коли вони проходять на нейтральній території, але за гідність своєї держави, пише у своєму тг-каналі Віталій Глагола.

ЗакарпатПост