В Ужгороді попрощалися із загиблим Героєм Русланом Лабаничем

В Ужгороді сьогодні попрощалися із загиблим воїном Русланом Івановичем Лабаничем, який боронив Україну від російських загарбників.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

44-річний оператор-обчислювач взводу управління артилерійського дивізіону військової частини А1556 128-ї Закарпатської гірсько-штурмової бригади  загинув 15 жовтня, не зрадивши військовій присязі та з честю виконавши свій службовий обов’язок.

Руслан Іванович Лабанич народився 25 липня 1978 року в Ужгороді, навчався в ужгородській школі №12, згодом – у професійно-технічному училищі №5.

Був дуже відповідальною та доброю людиною. Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем пішов захищати Батьківщину.

Священники відслужили чин похорону, який відбувся на набережній Незалежності в Ужгороді. Віддати шану загиблому Герою прийшли рідні та друзі Руслана Лабанича, мешканці міста, представники міської та обласної влади, військовослужбовці. Місцем останнього спочинку воїна став Пагорб Слави, повідомила Ужгородська міська рада.

Щирі співчуття рідним і близьким загиблого захисника України. Вічна пам’ять Герою!

ЗакарпатПост