На Закарпатті поліція знашла у чоловіка лабораторію з вирощування коноплі

Поліція знайшла у мешканця Барвінка міні-лабораторію для вирощування коноплі

Під час обшуків у селі Барвінок поблизу Ужгорода поліція виявила у будинку місцевого мешканця кілограм марихуани та міні-лабораторію для вирощування коноплі. Нарколабораторія була обладнана гроубоксом, лампами для освітлення та обігріву, системою водопостачання, вентиляцією та іншими приладами. Наразі чоловікові загрожує до п’яти років обмеження волі.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

За інформацією Головного управління Нацполіції у Закарпатській області, мешканець Барвінка, у якого проводили обшук, фігурує у одному з кримінальних проваджень, що стосується наркозлочину. В одній із кімнат його будинку поліцейські виявили домашню міні-нарколабораторію, яка була обладнана гроубоксом, лампами для освітлення та обігріву, системою водопостачання, вентиляцією та іншими приладами, які застосовувалися для вирощування марихуани.

«Поліцейські вилучили майже кілограм наркотичної речовини рослинного походження «марихуана», 10 кущів рослин коноплі, пристрої для вживання наркотиків, електронні ваги та сотню зіп-пакетів, призначених для сортування наркотиків. Всі речові докази були вилучені, їх скерують експертам для дослідження», – зазначили у поліції.

 Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів) до збуту наркотиків. За скоєне мешканцю Барвінка загрожує до п’яти років обмеження волі.

ЗакарпатПост