На Закарпаття приїхали відпочити діти з Донеччини

Діти з Донеччини побували на екскурсії у Закарпатській облраді

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

На запрошення депутата обласної ради Ярослава Шукаля цього тижня на Закарпатті перебувають школярі і студенти Шахівської громади Покровського району Донецької області.

Великоберезнянська і Добропільська районні ради уклали меморандум про співпрацю ще 2017 року і з того часу реалізували ряд проєктів. У зв’язку з децентралізацією домовленість поновили й уклали меморандум між Шахівською і Великогоберезнянськими ТГ. У рамках обміну запросили школярів відпочити на Закарпатті. До слова, Шахівська громада знаходиться у 60 км. від нинішньої лінії фронту українських військових з російськими окупантами.

12-м дітям, які приїхали на Закарпаття, Ярослав Шукаль організував цікаву насичену програму. Протягом тижня на них чекало знайомство з культурою, кухнею, історичними, природніми й туристичними пам’ятками краю.

Сьогодні вони завітали на роботу до голови Закарпатської обласної ради. Володимир Чубірко провів для юних донеччан екскурсію будівлею крайового парламенту й розповів про діяльність депутатів. У сесійній залі в ігровій формі навіть змоделювали вибори, де діти між собою у демократичний спосіб обрали голову і заступників, визначали проблеми свого колективу і розглядали шляхи їх вирішення.

На знак дружби гості подарували обласним депутатам прапор своєї громади, повідомляє Закарпатська облрада.

Володимир Чубірко подякував донецьким дітям за візит, побажав якнайшвидшого закінчення війни та щасливого життя у мирній Україні. Також він запевнив школярів у своїй підтримці та запросив проводити на Закарпатті канікули.

ЗакарпатПост