Якою буде погода в Ужгороді та Закарпатті 6 квітня

Як повідомляє Закарпатський центр з гідрометеорології, сьогодні по області мінлива хмарність, вранці та вдень часом мокрий сніг, на низовині місцями з дощем.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради 👉 повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Вранці на поверхні ґрунту та в повітрі заморозки 0-5°. На гірських ділянках доріг ожеледиця, вдень в горах подекуди слабка хуртовина. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, на високогір’ї протягом доби 4-9° морозу.

На автошляхах без істотних опадів, вранці та вдень часом мокрий сніг, на низовині місцями з дощем. Вранці на поверхні ґрунту та в повітрі заморозки 0-5°. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця, вдень на високогір’ї хуртовина. Видимість добра, в опадах 1-3 км, місцями 500-1000 м.

В Ужгороді мінлива хмарність, вдень часом мокрий сніг. Вранці на поверхні ґрунту та в повітрі заморозки 0-2°. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 3-5° тепла.

Закарпатпост