Чи буде літо на Закарпатті аномальним: прогнози синоптиків

Цьогорічна весна не особливо прихильна до українців. Часті дощі та прохолодна погода не дають можливості насолодитися сповна весною.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️ повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Але якими температурними показниками потішить нас літо? Синоптики підготували докладний прогноз, ділиться новиною На Пенсії.

Метеорологи прогнозують, що влітку буде прохолодно, без опадів і різких стрибків температур. У більшості регіонів країни стовпчики термометрів вище 29 градусів не піднімуться.

Яка погода буде в червні

Перший місяць літа, згідно з прогнозом синоптиків, буде типовим літнім місяцем, але все ж таки температура повітря очікується на 2 °С нижче середніх показників за останні десять років.

Протягом місяця температура повітря на Закарпатті коливатиметься від 15 до 27 °С тепла.

Що стосується дощів, то, ймовірно, буде кілька днів з опадами.

Яка погода буде у липні

У липні погода буде сухою та сонячною, з невеликою кількістю опадів у першій декаді місяця. Також слід зазначити, що середня температура у липні буде трохи нижчою, ніж минулого року. Стовпчики термометрів піднімуться до 16-30 ° С тепла.

Аномально високих температур нинішнього липня синоптики для Закарпаття не прогнозують.

Яка погода буде в серпні

А ось серпень нам обіцяють спекотним та посушливим. Висока температура повітря може зберігатись до кінця місяця. Синоптики прогнозують, що опади будуть лише один день місяця. Температура повітря очікується в межах 12 – 31 °С тепла.

Підсумовуючи, можна сказати, що середня температура літнього сезону буде нижчою на 3 °С, ніж торік.

Але точний прогноз зробить час, поки це лише припущення та метеорологічні розрахунки.

ЗакарпатПост