12 травня в Ужгороді престольне свято храму прп. Амфілохія Почаївського

За Літургією будуть піднесені особливі молитви за мир у нашій Україні, за тих воїнів, які відстоюють нам цей мир у запеклих боях, за мир у кожній родині і кожному домі.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

12 травня 2023 року, в день престольного свята єпархіального храму прп. Амфілохія Почаївського ( м. Ужгород, вул. Станційна,16 а) відбудеться

Божествена соборна літургія в єпархіальному храмі прп. Амфілохія Почаївського розпочнеться о 10-й годині.

Очолить Богослужіння єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій у співслужінні духовенства єпархії.

Всім своїм життям преподобний Амфілохій явив приклад виконання Божої заповіді про любов. Наділений від Господа даром цілительства душ та тілес людських, він від всього серця, сповненого любові й співчуття до ближнього допомагав всім страждущим.

По його молитві Господь повертав слух глухим, сліпим зір, скорботним відраду та спокій, із людей виходили біси. Скільки сліз висушив старець своїми молитвами, скільки горя прийняв в своє серце, даруючи при цьому усім мир, вселяючи в серця радість та надію.

Незадовго до смерті преподобний Амфілохій сказав, що ті, хто з вірою приходитимуть до нього, отримають від Бога допомогу. Тому частіше звертаймося за молитовною підтримкою до цього дивовижного святого – адже так само, як і за земного життя, він здатен сприяти у справі зцілення головної складової нашого єства – безсмертної душі.

ЗакарпатПост