В Ужгороді офіційно стартували дитячі футбольні ігри

Ці ігри проводить комітет Міжнародних дитячих ігор під егідою МОК. Урочисте відкриття відбулося на стадіоні «Автомобіліст».

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Із 1968 року під егідою Міжнародного олімпійського комітету проводяться Міжнародні дитячі ігри (International Children’s Games) , щороку це інша країна. Участь в іграх беруть діти 12-15 років – збірні команди міст із різних країн світу. У 1990 році XIX Міжнародні дитячі ігри відбувалися в Ужгороді, наше місто є постійним учасником та членом Генеральної Асамблеї МДІ з правом голосу.

Від початку повномасштабної агресії росії проти України Комітет МДІ надає посильну допомогу українським дітям. Цьогоріч до Міжнародного дня захисту дітей вирішили організувати та профінансувати проведення в Ужгороді футбольних дитячих ігор «ICG for Ukraine» для команд юнаків 2008-2009 років народження із шести регіонів України: Києва, Одеси, Запоріжжя, Дніпра, Львова та Ужгорода.  Комітет МДІ також забезпечив команди комплектами ігрової форми, яку спеціально виготовили в Греції, футбольними м’ячами, бейсболками та рюкзаками.

Після відкриття команди розпочали змагання – на стадіоні «Автомобіліст» зійшлися у двобої команди з Ужгорода та Дніпра. Проходитимуть матчі і на стадіоні «Авангард».

ЗакарпатПост