В Ужгороді провели в останню путь загиблого за Україну захисника Олександра Гогу

Олександр був гранатометником 1-го механізованого відділення 2-го механізованого батальйону військової частини А0409.

Народився Олександр Георгійович Гога 2 квітня 1986 року у місті Бауска (Латвія). У 1993 році він із батьками переїхав до Ужгорода, де і прожив 30 років. Навчався у ЗОШ №8, далі вступив до професійного училища №5, у якому здобув фах автослюсаря. У місті його знають як чудового спеціаліста.

20 січня 2023 року був мобілізований до лав ЗСУ, а 6 червня, захищаючи Батьківщину, віддав життя, щоб його родина жила в мирі, злагоді, а Україна була вільною й незалежною.

Олександра згадують чуйною людиною, прекрасним чоловіком, батьком, сином, вірним другом, котрий завжди мчав на допомогу й міг підтримати добрим словом.

Чин похорону відбувся на площі Народній. Із воїном прийшли попрощатися рідні, друзі та знайомі, міський голова Богдан Андріїв, військові, містяни. Після заупокійної літургії скорботна хода пройшла вулицями міста до Пагорба Слави – тут Героя поховали із усіма почестями, повідомляє Ужгородська міська рада.

В Олександра Гоги залишилася мати, дружина, троє дітей. Сім’ї передали пам’ятний лист від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного на знак глибокої вдячності за жертовне служіння в лавах ЗСУ.

Вічна пам’ять і шана Герою!

ЗакарпатПост