Подружжю з Великого Березного обрали запобіжний захід за зберігання психотропів та боєприпасів

За процесуального керівництва Великоберезнянського відділу Ужгородської окружної прокуратури подружжю з смт. Великий Березний повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради 👉 повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Їм вже обрали запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави, розмір якої для жінки становить 107 тис. грн, а для чоловіка – майже 215 тис. грн. Останній у 2019 році вже був судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Встановлено, що особи можуть бути причетні до розповсюдження в регіоні заборонених психотропів, зокрема – метамфетаміну. Факт його збуту закарпатцем правоохоронці задокументували напередодні. Згодом, під час обшуку помешкання пари, виявили та вилучили 25 згортків із порошкоподібною речовиною, схожою на психотропну, та медичні препарати. Усе це скеровано експерту для дослідження.

Крім того, у будинку підозрюваних знайшли гранати, кастет і близько сотні патронів. За цим фактом до ЄРДР внесені відомості за ч. 1 ст. 263 КК України, вирішується питання щодо повідомлення особам про підозру і в незаконному поводженні зі зброєю та боєприпасами.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділення поліції № 2 Ужгородського райуправління поліції, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост