60 внутрішньо переміщених українців перейдуть в оновлене житло Академії культури і мистецтв в Ужгороді

Голова облради Володимир Чубірко ознайомився із ходом ремонтних робіт студентського гуртожитку Академії, що зведений ще 1985 року, і з того часу жодного разу капітально не ремонтувався.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Зокрема, за сприянння Чеського краю Височіна у повному обсязі відремонтовано четвертий поверх гуртожитку, повідомляє Закарпатська обласна рада.

Наразі  у гуртожитку знайшли прихисток 60 переселенців, серед яких мами із дітками з прифронтових територій, які пережили обстріли і прильоти ворожих ракет. Як зазначає керівник закладу Наталія Шетеля, докладено максимум зусиль, аби роботи проводилися якісно і результат був відповідний. Відтак, після перемоги ЗСУ ці приміщення слугуватимуть студентам.

Окремою програмою ведеться ремонт санвузлів від благодійної організації “Червоний Хрест”.

Також допомагає Фонд «Карітас Чеської Республіки» (Наталія Мацькова — проєктний менеджер Фонду).Тож за кошти цієї благодійної  структури   впорядковуються вбиральні та душові кімнати другого, третього, п’ятого та шостого поверхів. Допомагають в облаштуванні кімнат для внутрішньопереміщених осіб Агентство ООН у справах біженців в Україні та інші міжнародні організації.

ЗакарпатПост