на росії заколот: путін у своєму зверненні заговорив про громадянську війну та заколот

Російський президент заявив, що Росія веде “боротьбу за виживання”, і в країні намагаються “організувати заколот”.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

Про це пише УП з посиланням на відео звернення путіна.

«Звертаюся до тих, кого обманом або погрозами втягнули в злочинну авантюру, на шлях тяжкого злочину збройного заколоту…

Це удар у спину країні та народу.

Саме такого удару було завдано по росії 1917 року, коли країна вела Першу світову війну. Але перемогу в неї вкрали. Інтриги, чвари, політиканство за спиною армії і народу обернулися найбільшим потрясінням, руйнуванням армії і розпадом держави, втратою величезних територій. У підсумку – трагедією громадянської війни…

Ми не дамо цьому повторитися. Захистимо і наш народ, і нашу державність від будь-яких загроз. Зокрема – від внутрішньої зради.

А те, з чим ми зіткнулися – це саме зрада. Непомірні амбіції та особисті інтереси призвели до зради…

Повторю, будь-яка внутрішня смута – смертельна загроза для нашої державності, для нас, як нації. Це удар по Росії, по нашому народу», – заявив російський диктатор.

путін заявив, що дії влади росії “будуть жорсткі”, а Збройні сили та інші державні органи отримали необхідні накази. Він визнав, що ситуація в Ростові “залишається складною, фактично заблокована робота органів цивільного і військового управління”.

ЗакарпатПост