Вартість оренди квартир в Ужгороді збільшиться у серпні

Але, як повідомляють у газеті «Закарпатські оголошення», ціни на оренду не будуть перевищувати показників з січня по липень цього року.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

За скільки в обласному центрі Закарпаття можна буде знайти квартиру чи кімнату – читайте в огляді фахівців газети «Закарпатські оголошення».

Більшість рієлторів наголошують, що серпень – один із високих сезонів. І ціни і попит на оренду зростають через наплив студентів, а також повернення людей з відпусток, підготовку до школи, садочку, зміну місця проживання ближче до навчального закладу тощо. Від усього цього ціна відповідно йде догори також.

Медіана ціни на оренду квартир в серпні цього року збільшиться в середньому на 10%. Якими, попередньо, можуть бути ціни на оренду квартир в Ужгороді читайте далі:

1-кімнатні – від 7 до 11 тисяч гривень, в залежності від району міста.

2-кімнатні – від 7 до 14 тисяч гривень

3-кімнатні – 12 – 20 грн тисяч гривень

Кімната, чи місце у квартирі, чи будинку з власниками, коштуватиме в середньому від 1000 гривень, плюс комунальні послуги.

Будинок в середньому обійдеться за місяць оренди від 20 тисяч і вище.

За даними газети «Робота Гроші», середня вартість оренди однокімнатної квартири найнижча у Новому районі, Радванці та районі П’яного базару. Загалом же, стверджують експерти, ринок нерухомості в Ужгороді знову оживає.

Також, житло без меблів коштуватиме вам майже на 10% дешевше.

Яке житло користується найбільшим попитом

За інформацією газети «Закарпатські оголошення», постійно актуальним є малогабаритне економ житло, точніше, «гостинки» та «однушки» з невеликою площею, класу смарт. Таке житло орендують, як правило, студенти.

Також високим попитом користуються двокімнатні квартири у районі проспекту Свободи, вулиці Тихого, Швабської, Грушевського, Собранецької, Університетської та Минайської.

Щодо елітного житла преміум класу, то ціна майже не зміниться, все через те, що попит на нього не дуже великий.

Більше новин з ринку нерухомості Закарпаття, які ціни на покупку квартир та будинків, бізнес-пропозиції – все це читайте щотижня на сторінках газети «Закарпатські оголошення»!

Газету можна придбати у всіх супермаркетах Ужгорода на розкладках преси та в кіосках преси міста.

ЗакарпатПост