50-річний чоловік помер і воскрес 10-річним хлопчиком

Чоловік переїхав з дружиною, 11-річною донькою та прийомним сином до нового будинку і захопився спортом. Він працював журналістом і таким чином знімав напругу після важкого дня. Раптом йому стало погано і він знепритомнів прямо на очах доньки. Дівчинка зателефонувала на службу порятунку. У її батька зупинилося серце. Лікарі  хоч і не з першого разу, але запустили його. Кілька хвилин чоловік був мертвим, це позначилося на його мозку, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

До тями Тодд Вассерман прийшов уже в лікарні аж через три доби. Поруч із ним була сестра. Він її впізнав і знаками дав їм зрозуміти, що у свідомості і все розуміє, а коли з його горла витягли трубку для годування, зміг пройти невеликий тест на пам’ять від сестри і заспівав з нею кілька пісень, які вони разом вивчали ще у дитинстві.

Жінка неймовірно зраділа, що з братом усе гаразд. Але радість тривала недовго. Коли до палати увійшла Ніна, дружина Тодда, він вилупив на неї величезденні очі і спитав, хто вона така.

Сестра сказала, що Ніна – його дружина. Та Тодд не вірив і все вперто заперечував, стверджуючи, що цього не може бути, адже йому лише 10 років і одружуватися йому зарано. Яке ж було здивування чоловіка, коли він дізнався, що у нього є ще й донька, яка на рік старша за нього самого.Спочатку Тодд пам’ятав лише те, що відбувалося до його десятиліття, але поступово до нього почали повертатися уривчасті спогади — народження доньки, усиновлення сина, робота, але він, як і раніше, не вірив дружині. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост