Мати зламала п’ятимісячному сину шию, а потім намагалася задушити, бо лікарі сказали дещо страшне

Олексій порався по господарству на подвір’ї і навіть не підозрював, що за жахіття твориться у нього в будинку. Чоловік випадково зайшов у кімнату до сина і жахнувся. Протер очі, бо не повірив собі. Його дружина тримала за шию їхнього п’ятимісячного сина і душила. 36-річна Вікторія завжди була люблячою матусею, а тут ні з сього ні з того раптом вирішила позбутися маленької крихітки. Дитя вже навіть перестало подавати звуки. Чоловік накинувся на жінку, відтягнув її силою від сина і зв’язав. Одразу ж помчав за сільським фельдшером, аби врятувати сина. Та сказала, що в малюка зламана шия, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Аби розібратися в ситуації детальніше, журналісти програми «Свідок» поїхали на місце події і розпитали місцевих, що відбувалося в родині Вікторії.

Жінку односельці називають гарною та працьовитою. Запевняють, що вона зажди гуляла з дитинчам, усміхалася, була привітною. Та нещодавно з нею почало відбуватись щось дивне.

Як повідомила фельдшер, Олексій залетів стрілою до її хати і сказав: «Мама вбила малого!» Жінка негайно поїхала туди. Вікторія була зв’язана. Лікарка оглянула дитинча. Серце у нього билося – значить, слава  Богу, живий.

Малюка доправили до лікарні і там помістили до реанімації. Під час огляду з’ясувалося, що Вікторія дитину травмувала серйозно – у хлопчика був пошкоджений хребет та зв’язки на шиї.

Односельці кажуть, що глава сімейства дуже роботящий. У будинку, який родина знімає, провів воду, зробив ремонт. Сім’ю люди дуже шкодують і моляться, аби з дитиною було все добре. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост