Переправка цигарок із Закарпаття в Європу – поштовою посилкою

Співробітники оперативно-розшукового підрозділу Чопського прикордонного загону попередили спробу незаконного переміщення з України до країн ЄС партії безакцизних  тютюнових виробів.

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50, вайбер, телеграм

У рамках кримінального провадження за ст. 204 ККУ, прикордонні оперативники спільно з колегами з Нацполіції та Бюро економічної безпеки України провели санкціоновані обшуки в одному з поштових відділень в населеному пункті Перечин Закарпатської області. У ході перевірки було виявлено 6000 пачок тютюнових виробів без марки акцизного збору України, упаковані у 10 картонних ящиків.

Відповідно до інформації правоохоронців, вантаж прибув у Закарпаття зі сходу України. У подальшому, його планували доправити до Словаччини через так званий «зелений» кордон.

Виявлені сигарети вилучено співробітниками Бюро економічної безпеки. Їх сума оцінки попередньо складає 100000 гривень. Тривають заходи зі встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

ЗакарпатПост