Популярний фітнес-блогер Джастін Вікі помер під час тренування: впустив на шию штангу

33-річний бодибілдер робив вправу зі штангою, однак не зміг її втримати.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Джастін виконував присідання з 204-кілограмовою штангою, під час чергового підходу він не зміг утримати вагу, а тому вона впала йому на шию, пошкодивши життєво важливі нерви, які відповідають за роботу серця та легень. Помічник Джастіна також не зміг нічого зробити з величезною вагою.

Як повідомляють Факти з посиланням на Marca, Вікі терміново госпіталізували, проте лікарі нічого не змогли вдіяти та зафіксували його смерть.

– Нашому любому Джастіну. Ваш вплив на наше життя незмірний. Ваша спадщина житиме в незліченних життях, яких ви торкнулися, перетвореннях, на які ви надихнули, і любові та пристрасті, які ви вклали в кожну мить, яку ми провели разом. Спочивай з миром, дорогий друже. Ти завжди залишишся в наших серцях, – йдеться в заяві спортзалу Paradise Bali, де Джастін тренувався.

Instagram Джастіна заповнений відео з тренувань. Там також можна побачити, що він уже робив цю вправу за допомогою колег, проте вага штанги була меншою.

ЗакарпатПост