Вітаємо закарпатських медиків із професійним святом!

Відповідний указ №327/2023 «Про День медичних працівників» 13 червня підписав президент Володимир Зеленський.

передплати газету Поради Здоров’я на своїй пошті 💛 індекс 89266 💙 замовляй рекламу в газету 067 666 90 90

Саме 27 липня, українці вшановують пам’ять Пантелеймона цілителя– великомученика перших віків християнства, який за фахом був лікарем і шанується як святий католицькою та православною церквами. Тож нова дата з відзначення Дня медичного працівника є ще й доволі символічною.

Своєю чергою, у Міністерстві охорони здоров’я, коментуючи указ президента, зазначили, що українські лікарі, які рятують сотні життів, більше не будуть відзначати професійний день із тими, хто щодня вбиває мирне населення.

Сайт ЗакарпатПост щиро вітає закарпатських медиків з професійним святом – Днем медичного працівника!

Медицина – це особливе покликання, що вимагає від людини виняткових якостей – високої компетенції, самовідданості та душевної щедрості. Від вашого професіоналізму, інтуїції, терпіння залежить найголовніше, що є у людини – її здоров’я та життя. Сьогодні всі ми боремося за життя та свободу нашої країни, яка страждає від загарбників, що прийшли на нашу землю. Завдяки і вам у тому числі ми наближуємо нашу перемогу кожного дня.

Ви завжди приходите на допомогу в найважчі хвилини, здійснюючи часом неможливе, постійно виявляєте співчуття до чужого болю, берете на себе відповідальність за життя та здоров’я людей.

Прийміть подяку за вашу самовіддану працю, талант і майстерність, за наполегливість та старанність!

ЗакарпатПост