Лікар медицини невідкладних станів Наталія Кинів увійшла до видання «ТОП 100. Впливові люди Закарпаття 2023»

Вийшов журнал «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100 – 2023».

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

Командир 128-ї закарпатської бригади Дмитро Лисюк, професор з окопів Федір Шандор, письменник, який доправив до фронту більше сотні автівок Андрій Любка, перший закарпатський капелан Іван Ісайович, скрипалька, яка вимушено взяла в руки автомат Тімея Фабіан, лікарі, які на передовій та в тилу рятують життя, волонтери та благодійники – сьогодні стільки закарпатців працюють на Перемогу України, що не вистачить жодного журналу чи іншого друкованого видання.

Цьогоріч, у рейтингу впливових людей 2023 року Наталія Кинів, лікар медицини невідкладних станів Закарпатського територіального центру екстреної меддопомоги.

Закарпатська лікарка – анестезіолог, лікар медицини невідкладних станів Закарпатського територіального центру екстреної меддопомоги Наталія Кинів подала заявку в команду «Лікарі без кордонів» одразу, як почалася війна. «Я бачила, що в моїй країні відбувається, скільки людей у горі. Чула історії переселенців і хотіла допомагати тим людям, які самостійно не можуть евакуюватися, яким потрібна допомога вже і зараз», ? каже лікарка.

З березня минулого року по квітень 2023-го лікарка їздила країною на евакуаційному потязі та разом із командою колег рятувала українців. Як зізнається Наталка, по суті, це та ж «швидка», але на рейках, та й поїздки набагато довші: інколи рейси тривають до 30 годин . Її знання та досвід допомагали численним пораненим українцям дістатися безпечної зони та одужати. Її чуйне серце допомагало морально та психологічно витримати складнощі цих поїздок: частіше за все доводилося бути не тільки лікарем, але й психологом, чути і нести в собі історії зранених війною душ…

За рік роботи із «Лікарями без кордонів» Наталія Кинів встигла здійснити майже сотню рейсів. Зараз жінка виконує інші завдання – там, де найпотрібніша, де її руки та знання на вагу золота, де кожен день Господь допомагає їй дарувати шанс на життя. Ми ж усі чекаємо на Героїню та повернення додому з Перемогою.

Новий журнал вже можна придбати в кіосках преси, та замовити за телефоном: 050 888 50 50

Читайте, захоплюйтеся, а найголовніше – приєднуйтеся до тих, хто працює задля Перемоги України!

фото – Укрінформ

ЗакарпатПост