Діючого чемпіона області відправили в нокаут

20 грудня в місті Хуст пройшов турнір з боксу, присвячений Дню Святого Миколая. Організатором турніру виступив тренер відділення боксу Хустської ДЮСШ Ковчар Микола.

В цілому за перемогу в різних вікових та вагових категоріях поборолись 64 учасники, найменшим з них було по 5 років. Участь у змаганнях прийняли команди з Мукачівського, Берегівського, Хустського, Рахівського та Тячівського районів.

Тячівщина на даному спортивному дійстві була гідно представлена командою в складі трьох боксерів – Герчака Дмитра, Лободи Річарда та Микуляка Анатолія з Буштина. На чолі з тренером Василем Герчаком, завідувачем сектору молоді та спорту Тячівської районної державної адміністрації.

Загалом хлопці показали хороші бойові навики і відповідно завоювали призові місця. За підсумками змагань Герчак Дмитро (2002 р. н.) виборов перемогу та посів перше місце у ваговій категорії до 45 кг; Лобода Річард (2004 р. н.) здобув перемогу та зайняв перше місце у ваговій категорії до 35 кг., а Микуляк Анатолій (2004 р. н) в запеклій боротьбі відіграв нічию у ваговій категорії до 40 кг. Відтак чемпіонів та призерів було нагороджено грамоти та солодкими подарунками.

А в неділю, 21 грудня в Мукачеві відбувся офіційний чемпіонат області з боксу серед молоді та дорослих. У змаганнях також прийняли участь 4 спортсмени з Тячівщини – Мельник Іван (1997 р.н.) та Руснак Василь (1996 р.н.) з села Руське Поле, а також Мотра Григораш (1998 р.н.) та Кондур Юрій (1992 р.н.) із селища Солотвино.

Боксери продемонстрували хороші бойові навики та справжній чоловічий характер. А Мельник Іван став чемпіоном області у ваговій категорії до 70 кг. В запеклій боротьбі він зумів нокаутом виграти бій у діючого чемпіона області з м. Хуст, досвідченого боксера який провів 14 поєдинків без поразок.

Команда боксерів Тячівщини висловлює вдячність приватному підприємцю Фікслеру Я. А. з Солотвина, першому Закарпатському виробнику металодахівки та профнастилу, який профінансував поїздку спортсменів на дані змагання.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації