На Закарпатті внесуть зміни до обласного бюджету

Про це, серед інших профільних питань, йшлося на засідання постійної комісії облради з питань бюджету під головуванням Наталії Штефуци.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газетах Робота Гроші та Закарпатські оголошення👍 050 222 50 50, вайбер

Зокрема, директор Департаменту фінансів Закарпатської ОВА Петро Лазар повідомив, що зміни пропонується здійснити відповідно до трьох розпоряджень голови Закарпатської ОВА, які було підписано у міжсесійний період.

Зокрема, додаткові кошти заплановано виділити на компенсацію за проживання та комунальні послуги для ВПО, функціонування ситуаційного центру «Безпекове Закарпаття», інформує  Закарпатська обласна рада.

Також заплановано виділення коштів на встановлення системи кондиціювання і ремонт приміщень СК «Юність» та ремонт окремих приміщень Академії мистецтв обласної ради.

Разом з тим, члени комісії: Михайло Рівіс, Іван Чубирко, Мирослав Білецький, Василь Юрик, Пейтер Чаба та Олександр Ледида пропонують на сесії затвердити зміни до фінансового плану Комунального підприємства «Закарпатський інформаційно-аналітичний центр» Закарпатської обласної ради на ІІІ, ІV квартали 2023 року та пропоновані головою ОВА зміни до обласних програм стосовно поводження з твердими побутовими відходами, ремонтом житла для ВПО тощо.

ЗакарпатПост