Закарпатка відправляла три роки гроші в Чехію чоловікові, який обіцяв на ній одружитися 

Життя на Закарпатті було спокійним для Марії. Вона відчувала себе втягнутою у рутину, інколи загубленою серед гір та полів, інколи щасливою, інколи сумною, але все було добре в житті жінки.

передплати газету ПОРАДИ на своїй пошті 😍 індекс 91145 😍 замовляй рекламу в газету 067 666 90 90

Одного дня, перегортаючи сторінки інтернету, вона натрапила на профіль чоловіка на сайті знайомств. На фото він дуже сподобався жінці, і вона замріялася, як би їм було добро разом подорожувати, веселитися, радіти життю. Його ім’я було Іван, він проживав у великому місті, в Чехії, та обіцяв втілити в життя всі її великі мрії, пише газета «ПОРАДИ».

Зустрічі вони розпочали з невинних спілкувань та обміну листами. Іван зачарував Марію своїми словами та картинками з віддаленого світу, якого вона навіть не уявляла, але так сильно бажала змін та нових відчуттів. Розмови про майбутнє, про кохання, про романтичне велике весілля, про сім’ю, діточок та гармонію наповнювали їхні вечори, і переходили у безсонні ночі.

Закоханість

З кожним днем їхні стосунки зміцнювалися, та Марія вирішила розкрити перед Іваном щиру та бездоганну свою любов. Закохані обіцяли одне одному, що незабаром зустрінуться в реальному житті і ніщо їх не зупинить.

Але згодом Іван змінив свою тактику спілкування, коли відчув, що довірлива жінка готова на все заради нього. Він обмовився перед Марією, що оплата за виконання проекту, над яким він працював, буде здійснена тільки після його завершення. Чоловік сказав, що в даний час він не має грошей, та попросив Марію допомогти йому.

Гроші

Марія була настільки закохана, що вона віддала свій розум, а також значну частку своїх заощаджень Іванові. Протягом трьох років вона регулярно переказувала йому гроші, не чекаючи нічого назад. Контролювати суми вона не намагалася, бо вона вірила у свою долю та розуміла, що це єдиний шлях до цілковитої їхньої близкості.

Розчарування

Але одного дня, Марія отримала шокуюче повідомлення від іншої жінки. Вона повідомила їй, що Іван є відомим шахраєм, який шахрайським шляхом здобуває гроші від наївних жінок за допомогою інтернету, і від його рук постраждала вже не одна жінка.

По-перше, Марія не могла повірити цьому повідомленню. Але коли вона самостійно перевірила інформацію, вона виявила, що це дійсно, правда. Її серце було розбите, довіра до Івана повністю зруйнована. Три дні і три ночі вона проплакала. Думала як вона могла так довіритися незнайомцю в інтернеті, та ще й відправляти йому регулярно кошти.

Реальність

Марія зрозуміла, що її наївність та безмежна щирість, які вона проявила відносно Івана, були гарними уроками для її майбутнього. Вона суттєво зміцнила своє ставлення до життя та до знайомств в інтернеті, та почала більше віддавати увага та любові сім’ї та перевіреним роками друзям, які ніколи не підведуть її, на відміну від Івана з Чехії, який розбив її серце і розтоптав довіру та подвоїв її душевний біль. 

Але жінка швидко зробила висновки із цієї ситуації, і розпочала новий, успішний етап свого щасливого та яскравого життя.

ЗакарпатПост