На Ужгородщині підозрюваного у скоєнні ДТП, в якій загинула дитина, взяли під варту без права на заставу

За процесуального керівництва Перечинського відділу Ужгородської окружної прокуратури місцевому жителю повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що призвело до смерті дитини (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50, вайбер, телеграм

У судовому засіданні заступник керівника Ужгородської окружної прокуратури довів необхідність застосування до закарпатця найбільш суворого запобіжного заходу – тримання під вартою без права на внесення застави.

Йдеться про подію, що трапилася цими вихідними в с. Тур’я Поляна. Наразі правоохоронцям відомо, що в суботу, 14 жовтня, підозрюваний за кермом автомобіля «BMW» перевищив дозволену швидкість, виїхав на зустрічну смугу та здійснив наїзд на 6-річну дівчинку, що саме рухалася узбіччям. Транспортний засіб пошкодив паркан і зупинився вже на території одного з помешкань.

Від отриманих травм дитина померла на місці ДТП. Водія освідчили, за кермом він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту, досудове розслідування проводять слідчі ВП №1 Ужгородського районного управління поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост