Мукачівець збував канабіс і метамфетамін, заохочуючи клієнтів одразу ж «спробувати товар»

Прокурор Мукачівської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт щодо мешканця району за фактами незаконного збуту наркотиків і психотропів, а також повторного схиляння особи до вживання метамфетаміну та надання приміщення для цього (ч. 2 ст. 307, ч.ч. 1, 2 ст. 315, ч. 2 ст. 317 КК України).

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50, вайбер, телеграм

У березні минулого року закарпатця вже було засуджено до штрафу за вчинення наркозлочину – він зберігав і перевозив велику партію метамфетаміну (ч. 2 ст. 309 КК України).

Вже в поточному році чоловік продовжив незаконну діяльність. Правоохоронці задокументували, що він неодноразово збував «клієнту» канабіс і метамфетамін. При цьому пропонував «перевірити якість» останнього та вжити прямо на місці, в підсобному приміщенні будинку ділка в с. Станово. У своєму помешканні обвинувачений і зберігав «товар» та отримував грошові кошти за його реалізацію.

Під час досудового розслідування чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести 134 тис. грн застави. Судовий розгляд провадження щодо нього здійснює Мукачівський міськрайонний суд, інформує Закарпатська обласна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост