На фронті загинув закарпатський військовий, ветеран АТО Сергій Кузнєв

Сергій мешкав в Ужгороді понад 20 років. З 1998 по 2007 рік проходив військову службу у лавах Збройних Сил України в гірсько-піхотному батальйоні.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це повідомляє Мінветеранів України.

Після звільнення в запас заснував власну справу, яку довелося закрити та поїхати на східний фронт нашої держави, оскільки 2014 почалася збройна агресія російської федерації проти України. Учасник боїв під Дебальцево.

Після демобілізації долучився до команди Міністерства у справах ветеранів України. Пріоритетним завданням для себе ставив надання допомоги побратимам та родинам загиблих Воїнів.

Крім основної роботи, в силу своїх можливостей, Сергій працював над створенням позитивного іміджу Ужгорода. У невеличкому медійному проєкті “НадКарпаття” він показував та розповідав про своє місто. Намагався зацікавити якомога більше людей, показати красу Закарпаття та залучати туристів.

З перших днів широкомасштабної російської агресії Сергій Кузнєв долучився до лав Збройних Сил України. Заступник командира батареї з морально-психологічного забезпечення, 128-ї гірсько-штурмової бригади. До останнього подиху Сергій залишався вірним військовій присязі та народу України.

На початку листопада Сергій Кузнєв опублікував на своїй Facebook-сторінці відео, в якому повідомив, що під час своєї відпустки здійснив мрію — висадив 450 кущів жимолості на території майбутньої плантації.

Вічна пам‘ять та слава Воїну, який захищав Україну і кожного з нас!

ЗакарпатПост