Закарпатський апеляційний суд розпочав розгляд справи про визнання протиправною забудову в Ужгороді

16 листопада колегія суддів цивільної палати Закарпатського апеляційного суду розпочала розгляд апеляційної скарги ТОВ «Домінус Старк» на ухвалу Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 25 серпня 2023 року.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газетах Робота Гроші та Закарпатські оголошення 050 222 50 50, вайбер

А саме, у справі за позовом Безкровного І. Г. до Закарпатської обласної державної (військової) адміністрації, Управління містобудування та архітектури Ужгородської міської ради, Державного підприємства «ДоброБуд» Закарпатської обласної державної адміністрації, Товариства з обмереженою відповідальністю «Домінус Старк» про визнання протиправними та скасування розпоряджень щодо відведення земельної ділянки, припинення права постійного користування земельною ділянкою, припинення права суперфіцію (забудови) земельної ділянки, скасування містобудівних умов і обмеження для проектування об’єкта будівництва.

Судове засідання було відкладене через клопотання, які надійшли від відповідачів, а саме: від Закарпатської ОВА, ТОВ «Домінус Старк» і ДП «ДоброБуд», які не змогли взяти участь у судовому процесі 16 листопада, інформує пресслужба Закарпатського апеляційного суду.

ЗакарпатПост