СБУ викрила місцевого депутата ОПЗЖ, який самовільно захопив землю в громади Ужгорода

Служба безпеки України викрила факт захоплення земельної ділянки комунальної власності та самовільного будівництва на ній будівлі.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

За інформацією спецслужби, до злочину причетний місцевий депутат від забороненої партії ОПЗЖ, засновник та директор будівельної фірми, яка здійснювала реконструкцію будівлі в центрі міста.

Попри те, що план благоустрою об’єкту будівництва та прилеглої до нього території не затверджений, фірма продовжувала будівництво.

Експертиза підтвердила, що у такий спосіб фірма депутата незаконно захопила 139 м² землі, що належала громаді міста.

Депутату повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 197-1 (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії для встановлення усіх обставин правопорушення, повідомляє Управління СБ України в Закарпатській області.

Заходи із викриття злочину проводили співробітники СБУ в Закарпатській області спільно зі слідчими ГУ НП в Закарпатській області, Управлінням стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР НП за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.

Примітка: Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост